АУРЕЛИЯ. Най-хубавият плаж между Равда и Несебър. На крачки от МОРЕТО. Без поддръжка.

€38 500
Вид имот: 1-стаен   |    Бургас, област, гр.Несебър
  Код на офертата: 7505

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Кв. “АУРЕЛИЯ”. Най-хубавият плаж между Равда и Несебър.

На 2 минути от МОРСКИЯ БРЯГ

Голяма ВЕРАНДА с прекрасна ГРАДИНКА.

БЕЗ поддръжка.

Добра ИНВЕСТИЦИЯ. Ликвиден за отдаване под наем.

Подходящ за млади семейства с дечица и възрастни хора. Няма изкачване на стълби и морето е близо.

“VIP Морски Имоти” предлага за продажба обзаведено СТУДИО с голяма веранда с ГРАДИНКА. Намира се съвсем близо до ПЛАЖА, на две, три минути.

Кварталът е между Равда и Несебър и е известен с потъналия кораб “Аурелия”, на който е кръстена и местността. Също и с ШИРОКИЯ си плаж, прекрасните алеи за разходка и малките ресторантчета на САМИЯ БРЯГ до морето.

Имотът е много добър както за летни почивки, така и за ИНВЕСТИЦИЯ с цел отдаване под наем. Ликвиден е за лятото и може да има пълна заетост. Подходящ е за МЛАДИ СЕМЕЙСТВА с дечица, или възрастни хора тъй като няма изкачване на стълби е в непосредствена БЛИЗОСТ до МОРЕТО.

Имотът представлява еднопространствено помещение. Към него има малък коридор, баня с WC и голяма ВЕРАНДА с прекрасна ГРАДИНКА. Напълно обзаведен. Сградата има Акт 16, имотът е със самостоятелни партиди за ток и вода, но е със статут офис. За това цената е намалена на 35 000 евро.

Като човек, който се установи да ЖИВЕЕ и РАБОТИ в Равда, заедно със семейството си, горещо препоръчвам това място за ЦЕЛОГОДИШНО ЖИВЕЕНЕ и ТЪРГОВСКИ ЦЕЛИ. Районът е добре уреден и с подходяща локация. Бургас е на 20 минути с кола, Несебър на 5. Поморие също е близо, известен с рехабилитационните си центрове.

Мястото е предпочитано основно от млади СЕМЕЙСТВА с деца и от по-възрастни хора заради СПОКОЙНАТА среда. Има детска градина, училище до 7 клас, църква и медицинско обслужване. Достатъчно заведения, магазини и аптеки, остават да работят и през зимата. Автобуси се движат целогодишно от Слънчев бряг, през Равда и Несебър, до Бургас.

Равда има два плажа – основен и южен. Разполагат както със зона с чадъри, шезлонги, заведения и редица морски атракции, така и със свободна зона. Включително и скали за хората, които обичат по-диви места. Водата е много СПОКОЙНА и не се образуват твърде големи вълни, което прави плажната ивица ПОДХОДЯЩА за деца.

За огледи позвънете на посочените телефони!

Агенцията е ЛИЦЕНЗИРАН КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ и съдейства за жилищно кредитиране на български и чуждестранни граждани.

Код на обявата: 7505

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?