€29 150
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 5808

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Електричество

Описание

VIP Морски имоти продава двустаен апартамент в гр Бургас, кв Меден рудник. Жилището е на втори жилищен етаж- над партер и е с площ от 62кв.м- с общ части от които 56,2 кв.м -чиста площ . Сградата в която се намира апартамента, е в строеж – пред ” акт – 14″ и е с изключително добро местоположение в квартала, в зона В, като парцела на който се изгражда, граничи с общински парцел – 9 декара , за който е гласуван бюджет, на сесиая на общински съвет, за изграждане на спортен комплекс, включващ палитра от спортни съоражения – 3 тенис корта, открит басейн, футболно и баскетболно игрища, фитнес – кросфит съоражения на открито и детски кът с кафене. Имотът е с изложение запад, вътрешен – между други апартаменти, без външни стени, и пред него се открива просторна гледка към горепосоченият спортен комплекс, местноста Келеман- на излизане от Мед рудник и морето. В противоположната страна на сградата, на отсрещната страна на главния уличен булевард, в квартала, се намира главната спирка- обращало, от която тпъгват всички автобусни линии от кв Мед рудник към всяка една от останалаите части на гр Бургас.

Продажната цена на имота е 29150 евро с ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?