Двустайно жилище в зона В в ж.к. „Меден Рудник”

€36 500
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 5916

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Без отопление
✔ Паркомясто

Описание

ВИП МОРСКИ ИМОТИ продава ЕКСКЛУЗИВНО двустайно жилище в зона В в ж.к. „Меден Рудник”, близо до централния терминал на градския транспорт – “Обръщалото”. Районът е един от най – предпочитаните в квартала поради удобния транспорт , наличието на множество магазини и представителства, места за забавления, детски градини и училища. Изключителен атрактивен имот и заради непосредствената си близост до новоизграждащия се парк на квртал “Меден рудник”!

РАЗПРЕДЕЛИНИЕ: Апартаментът е на втори реален етаж над гаражи. На чиста площ от 53,07 кв.м. са разположени дневна с кухненска част, спалня, кордор, санитарен възел, малко мокро помещение и обща голяма тераса към двете стаи. Предава се на степан на завършеност „на тапа”, с възможност да се закупи и “до ключ” с изцяло завършени санитарни помещения, подови настилки – гранитогрес в коридора, теракота в санитарните помещения и ламинат в стаите, вътрешни интериорни врати. Богат избор от цветове и варианти за комбинирането им.

ИЗЛОЖЕНИЕ: югозапад.

Жилищната сграда отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Към този апартамент има възможност да се закупят и ДВЕ ПАРКОМЕСТА по 3000евро всяко.

Към настоящия момент сградата е след Акт 14 с очакван Акт 15-септември 2021 и Акт 16-декември 2021г.

ПРЕДИМСТВА:

  • атрактивна локация – до основна транспортна спика
  • ТИХО и СПОКОЙНО МЯСТО до новостроящия се ПАРК
  • възможност за ПАРКОМЯСТО
  • възможност за лесно банково кредитиране – строеж на етап пред Акт15 и проверен и сигурен строител.

Ако желаете да живее на тихо и сигурно място за вас и вашите деца, обадете се и ние ще ви помогнем да изберете и закупите вашето мечтано жилище!

Код на офертата – 5916.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?