Продава двустаен апартамент, Меден Рудник, Зона В, Бургас

€35 200
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 5942

Предимства

✔ В строеж: след акт14

Описание

СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ, КОМФОРТ И БЪРЗ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ГЛАВНИ АРТЕРИИ! АКО ТОВА СА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЖИЛИЩЕТО, НИЕ СМЕ ГО ОТКРИЛИ ЗА ВАС!

Агенция „ВИП МОРСКИ ИМОТИ” има удоволствието да Ви предложи за закупуване двустайно жилище ориентирано изцяло на юг в ж.к. „Меден Рудник”, Зона В с акт 14 и възможност за ипотечно кредитиране.

На площ от 56 кв.м.са разположени дневна, спалня, комбинирано санитарно помещение и склад. Предава се на степан на завършеност „на тапа” с възможност за довършване „до ключ” с изцяло завършени санитарни помещения, подови настилки – гранитогрес в коридора, теракота в санитарните помещения и ламинат в стаите, вътрешни интериорни врати. Богат избор от цветове и варианти за комбинирането им.

По желание можете да закупите и паркоместа към имота.

Жилищата в сградата отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Сградата се намира близо до спирки на градския транспорт, магазини, места за забавления, училища и детски градини.

В СЪЩАТА СГРАДА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ЕКСКЛУЗИВНО И ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ ОТ ВТОРИЧЕН ПАЗАР.

Ако желаете да живее на тихо и сигурно място за вас и вашите деца, обадете се и ние ще ви помогнем да изберете и закупите вашето мечтано жилище!

Код на офертата – 5896.

Подготвени сме да направим видео разговори и да осъществим огледи и срещи, съгласно мерките за безопасност!

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?