НОВА СГРАДА пред Акт 16 – цени от 1150 Е/кв.м. – ДО КЛЮЧ – 100 м от плажа и Центъра на ПОМОРИЕ

€81 783
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 6377

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ В строеж: след акт14
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

ВИП “МОРСКИ ИМОТИ” предлага двустаен апартамент, изпълнен “до ключ” в красива сграда. Намира се в централната част на гр. Поморие, на 100 метра от плажната ивица и Центъра на града.

Жилището е с просторна дневна с кухненска част и трапезарията. Спалнята е с добри размери. Апартаментът е с една обща тераса тип “лоджия”. Разполага с голямо комбинирано санитарно помещение – баня и WC.

Статут – Апартамент. Имота е завършен изцяло с подови настилки, вътрешни врати, окомплектована баня с WC.

Сградата разполага с два големи асансьора, чрез които има достъп и до подземното ниво с гаражи, паркоместа и складове.

Жилището се намира в резиденция проектирана с оригинален дизайн и зеленина в общите вътрешни и външни пространства. За комфорта на собствениците цялото пространство в сутерена има паркоместа.

На партерния етаж са предидени: магазин за хранителни стоки, магазин за плодове и зеленчуци, аптека, зъболекарски кабинет, салон за красота и ресторант.

Функционалността и местоположението на сградата правят жилищата в нея подходящи както за ваканции, така и за целогодишно живеене.

Все още има известен избор на апартаменти в сградата както на жилищна площ, така и на изложение и етажно ситуиране.

Цени от 1150 Е/кв.м.

Целогодишна поддръжка, жива охрана и охранителни камери.

АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ФУНКЦИОНАЛЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр. ПОМОРИЕ на няколко метра от плажа, ТО ВИЕ ЩЕ ГО ОТКРИЕТЕ ТУК!

Съдействаме за банков кредит – като кредитен посредник с лиценз от БНБ работим с 13 банки партньори.

АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ФУНКЦИОНАЛЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр. ПОМОРИЕ, ТО ВИЕ ЩЕ ГО ОТКРИЕТЕ ТУК!

Съдействаме за банков кредит – като кредитен посредник с лиценз от БНБ работим с 13 банки партньори.

Код на оферта: 7294.

Код на оферта: 6377.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?