Продава двустаен апартамент до ключ в Центъра на гр. Поморие на 150м. от плажа.

€121 931
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 7292

Предимства

✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Портиер/Охрана
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

ВИП “МОРСКИ ИМОТИ” предлага ЕКСКЛУЗИВНО двустаен апартамент, изпълнен “до ключ” в красива сграда. Намира се в централната част на гр. Поморие, на 150 метра от плажната ивица.

Жилището е с просторна дневна с кухненска част и трапезарията. Спалнята е с добри размери. Апартаментът е с една обща тераса тип “лоджия”. Разполага с голямо комбинирано санитарно помещение.

Жилището се намира в резиденция с оригинален дизайн и зеленина в общите вътрешни и външни пространства. За комфорта на собствениците цялото пространство в сутерена е заето от паркоместа.

На партерния етаж има хранителен магазин, магазин за плодове и зеленчуци, аптека, зъболекарски кабинет, салон за красота и ресторант. До всичко, от което имат нужда се достига с асансьор.

Функционалността и местоположението на сградата правят жилищата в нея подходящи както за ваканции, така и за целогодишно живеене.

Все още има известен избор на апартаменти в сградата както на жилищна площ, така и на изложение и етажно ситуиране.

ПРЕДИМСТВА:

Възможност да си изберете и закупите желания апартамент;

Жилища завършени до ключ с висококачествени материали;

Естетична среда;

Целогодишна поддръжка, жива охрана и охранителни камери.

АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ФУНКЦИОНАЛЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр. ПОМОРИЕ, ТО ВИЕ ЩЕ ГО ОТКРИЕТЕ ТУК!

Съдействаме за банков кредит – като кредитен посредник с лиценз от БНБ работим с 13 банки партньори.

Код на оферта: 7292.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?