к кСл бряг- двустаен мезонет

€41 500
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 6127

Предимства

✔ Луксозни общи части
✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ СОТ
✔ Луксозни общи части
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти предлага за продажба, двустаен апартамент, тип- мезонет в кк Сл бряг- запад. Жилището е с площ 83 кв.м с общи части, от които 72,65 кв.м – чиста жилищна площ. Намира се в сграда с удостоверение за ползване- “акт- 16”, с перфектно изпълнен дизайн, интериор и екстериор, много добрър ландшафт дизайн аранжировка, басейн, две врати(на заграждението и входна към сградата) с чип, разполага с рецепцция. Комплекса е разположен на не повече от 400 м от плажа на Базата на Министерски съвет, както и в близост до хотел Континентал. Мястото е идеално за летен туризам – прохладно, леко сенчесто, уютно и тихо.

Цената на имота е 41 500 евро. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?