Само на 200 м. от плажа и яхтеното пристанище – Акт 16 – с басейн – ниска такса обслужване!

€59 900
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас, област, с.Свети Влас
  Код на офертата: 7230

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Само на 200 м. пешеходно разстояние от най-красивото яхтено пристанище и огромната плажна ивица на централния плаж на Свети Влас!

В офертата може да разгледате снимки от пристанището и плажа.

Сградата,в която се помещава жилището е с Акт 16, отлично поддържани общи части целогодишно. Ниска такса подръжка.

Апартамента се състои от две стаи без преход (дневна с кухненска част и спалня), баня с WC и тераса. Имота до момента не е ползван.

Сградата разполага с асансьор и басейн. Намира се близо до магазин за хранителни стоки и всякакви битови удобства!

Обадете се и запазете своя час за оглед сега!

Код на оферта: 7230

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?