Отдава под наем напълно обзаведен и оборудван апртамент в ТОП Център, гр. Бургас

€500 /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 7339

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Входа се заключва

Описание

САМО от VIP Морски Имоти – КЛЮЧ В ОФИСА

За първи път на пазара за наеми!

Предлагаме ви под наем напълно обзаведен и оборудван апартаментв ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР на Бургас.

Това жилище е за хора, които искат да живеят или да развият своя бизнес от дома, потопени в атмосферата на красивия ни морски град. Кафенетата, ресторантите и уличните музиканти на ул. “Богориди” се намират на 20-тина крачки от входа на сградата.

Апартаментът е ул. “Райна Княгиня” – тиха пресечка на емблематичната за Бургас ул. “Богориди”, а сградата е новопостроена с красиви и отлично поддържани общи части. Това в район с малки бутикови сгради и вътрешни дворове. На 7-8 минути пешеходно разстояние от Морската градина, Пристанището, ЖП и Авто-гарата.

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство, мебелите са изработени по поръчка за това жилище. Дневната е с разтегателен диван и телевизор, разтегателна маса за хранене с 4 стола, кухненски кът с вгради котлони, фурна, аспиратор, хладилник и комбинирана пералня със сушилня. Наемодателите са осигурили и дребни кухненски уреди и съдове за готвене. Осигурени са също така съдове и прибори за хранене. На наематилете остава само да си вземат лични вещи и дрехи и да се нанесат в жилището.

Спалнята разполага с голямо удобно легло с нов матрак, два гардероба, комод и телевизор. Осигурен е нов климатик. По желание на наемателите може да се осигурят спално бельо и кърпи от страна на наемодателя.

Предимства:

– Напълно оборудван апартамент от вградените кухненски уреди до уреди и съдовете за готвене и хранене. Осигурени са и уреди за почистване на дома – прахосмукачки и МОП, електрическа сушилня за дрехи и сешоар.

– Просторна спалня с два гардероба, телевизор и допълнителен шкаф за съхранение на дрехи. При желание от страна на наемателя могат да се осигуят спално бельо и кърпи.

– Два климатика – в дневна и спалня

– Изцяло обзаведен и готов за нанасяне

– Търси се дългосрочен наемател.

– В близост има няколко паркинга: на хотел България и пл.Кирил и Методий, а района е „синя зона”.

Тук ще намерите уют, комфорт и практичност с много място за съхранение и всички удобства на съвременноя дом.

В близост до множество популярни заведения и ресторанти и обновената ул.”Богориди”.

Сграда е новопостроена с луксозни общи части, с асансьор – входа е отлично поддържан с контрол на достъп.

Имота е много светъл и топъл, заради изложението си – юг и запад.

Жилището може да осигуги на наемателите спокойствие през цялото денонощие, а в същото време близост до всички удобств на това да живееш в идеалния Център на красивия Бургас.

Имотът е на 1-ви висок жилищен етаж, като под жилищната част има едно партерно ниво с височина над 3,70 м.

Обадете се и запазете час за оглед.

Код на оферта: 7339

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?