Продава тристаен апаратамент в жк “Братя Миладинови”, Бургас

€117 625
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Братя Миладинови
  Код на офертата: 6321

Предимства

✔ В строеж: кота 0

Описание

ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН!

РАЗУМНА ЦЕНА, КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ С КРЕДИТ!

ЗАВЪРШЕН ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!

Агенция “ВИП Морски имоти” има удоволствието да Ви предложи за закупуване тристаен апартамент в предпочитания за живеене жилищен комплекс “Братя Миладинови” в Бургас. При разпределението на жилищната площ инвеститорът се ръководи от потребностите на едно три или четиритчленно семейство. Просторна дневна – около 22,54 кв.м., две спални с площ 13.38 и 12.54 кв.м, мокро помещение/склад и комбинирано санитарно помещение носят комфорт на семейството.

Сградата е ситуирана в близост до множество големи хранителни и нехранителни магазини, училища, детски градини, зелени площи и детски площадки. Автобусните спирки на градския транспорт са на две минути, лесен е и достъпа до всички големи пътни артерии.

По желание можете да закупите и паркоместа или гараж към имота.

Жилищата в сградата отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Ако търсите жилище, което да осигури лично пространство на всеки член от семейството на добра цена, обадете се и ние ще Ви помогнем да го закупите.

Код на офертата – 6321

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?