От инвеститора! 3-СТАЕН – последен етаж. ПАНОРАМНА тераса с ГЛЕДКА към МОРЕТО!

€95 500
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 7653

Предимства

✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

Пред Акт 16!

Ниска първоначална вноска и сигурност за вашия кредит!

Голяма ПАНОРАМНА тераса с ГЛЕДКА към БУРГАСКОТО ЕЗЕРО и МОРЕТО!

Представяме ви компактен 3-стаен АПАРТАМЕНТ с изложение: ИЗТОК и ЮГ на последен етаж.

Дневната има излаз на изток към панорамна Г-образна тераса, от която се открива гледка към красивото Бургаско езеро и морето – гледка, която никога няма да бъде закрита, защото апартаментът се намира на кота “+20,00 м.”. Тук любителите на сутрешното кафе ще могат да посрещат изгрева на слънцето. Двете спални са с южно изложение и от тях също се излиза на панорамната тераса. Площ на целия апартамент – 130 кв.м.

Площта включва – площ на 3-стаен апартамента – 83 кв.м. и площ на панорамната тераса – 47 кв.м.

Именно ГОЛЯМАТА ТЕРАСА НА ПОСЛЕДЕН ЕТАЖ е най-голямото предимство на това жилище!

Получавате къща с двор на последния етаж в луксозна сграда със зашеметяваща гледка към водни площи, гора и открити пространства!

Именно купувачите, които ще забележат този апартамент, знаят как да оценят това голямо предимство!

За сградата: Общите части са изпълнени с гранит. Два асансьора. Дограма PVC – двуцветна 6-камерна.

Запазете своя час за оглед!

В района предлагаме също стандартни жилища с 1, 2 и 3 спални , които се намират в няколко СЕМЕЙНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ в строеж от НОВ ТИП, каквито скоро не са изграждани в ж.к.Меден Рудник. Те притежават трите основни предимства, които търси всяко младо семейство за своя дом!

— ВИСОКО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВОТО – Защо? – Тук имате възможност за избор, дали да ги получите “НА ТАПА” или ЗАВЪРШЕНИ “ДО КЛЮЧ” със съвременен дизайн и висококачествени подови настилки, вътрешни врати, напълно готова баня – санитария (тоалетна чиния, мивка), душове, батерии, монтирани пътища за климатици, боядисани с качествен латекс стени и тавани. Така няма да се ангажирате с майстори по довършителни дейности, а само трябва да изберете своите мебели.

— ДОСТЪПНОСТ С КРЕДИТ В СТРОЕЖ – Защо? – Тези сгради са в напреднал строеж (Акт 15 и Акт 14) и можете да закупите веднага своя апартамент, дори и без да разполагате с голяма сума собствени средства, която обикновенно е необходима, за да се включите в строеж. Доказан строител, одобрен за банково кредитиране още на Акт 14! Тук ви предлагаме гъвкави схеми на плащане и възможност за по-ника първоначална вноска!

— КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ В СЕМЕЕН КОМПЛЕКС БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА – Защо? – Комплекса от сгради се строи в една от най-красивите местности на град Бургас – близо до гора, съчетана с открити пространства и гледката към водните площи на Бургаското езеро и морето. В същото време мястото е само на 10-15 минути от ЦЕНТЪРА на града с автомобил. В непосредствена близост са спирките на БЪРЗИТЕ ЛИНИИ на градския транспорт. Община Бургас инвестира в това голямо удобство за жителите на ж.к.Меден Рудник. Освен това тук стаите са големи, светли и с правилна форма, а фукнционалността на жилищата са ориентирани към нуждите на семейството. Получавате сигурност, чистота, красива природа в градска среда!

Какво по-хубаво от това да превърнете своя дом в устойчива инвестиция за бъдещето!

Зона “Д” на ж.к.Меден Рудник се намира в един от най-зелените жилищни райони на Бургас, само на:

— 8,5 км. от ТОП Центъра на град Бургас

— 7,8 км. от Автогара ЮГ и ЖП Гара Бургас

— 9 км. от красивите плажове на кв.Крайморие

— 23 км. от гр.Черноморец

— 32 км. от гр.Созопол

— 17 км. от летище Бургас в кв.Сарафово

Обадете се и запазете своя час за оглед сега!

Код на оферта: 7653

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?