Продава просторен тристаен апартамент до Терминал “Меден Рудник”

€78 400
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 6372

Предимства

Описание

VIP МОРСКИ ИМОТИ продава тристайно жилище в зона В в ж.к. „Меден Рудник”, близо до централния терминал на градския транспорт – “Обръщалото”. Районът е един от най – предпочитаните в квартала поради удобния транспорт, наличието на множество магазини и представителства, места за забавления, детски градини и училища. Изключителен атрактивен имот и заради непосредствената си близост до новоизграждащия се парк на квартал “Меден рудник”!

РАЗПРЕДЕЛИНИЕ: Апартаментът е на седми, последен етаж с просторна тераса от 16 кв.м. На чиста площ от 97,55 кв.м. са разположени просторна дневна с кухненска част, две спални с площ от 12 – 13 кв.в. с излаз на тераси, коридор, комбинирано санитарно помещение плюс още една тоалетна. В жилището има и складово помещение. Предава се на степан на завършеност „на тапа”

Жилищната сграда отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Към този апартамент има възможност да се закупи и закрито паркомясто в сутерена на сградата, от където има топла връзка с асансьор до жилищния етаж.

ПРЕДИМСТВА:

  • атрактивна локация – до основна транспортна спирка
  • ТИХО и СПОКОЙНО МЯСТО до новостроящия се парк.
  • възможност за лесно банково кредитиране – строеж на етап след Акт 14 и проверен и сигурен строител.

Съдействаме за банков кредит – като кредитен посредник с лиценз от БНБ работим с 13 банки партньори.

Код на оферта: 6372.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?