Тристаен апартамент с Акт 14. Доказан строител. Изложение Изток – Запад с гледка към парка

€74 200
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас
  Код на офертата: 6319

Предимства

✔ В строеж: след акт14
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

Агенция „ВИП МОРСКИ ИМОТИ” има удоволствието да Ви предложи за закупуване тристайно жилище ориентирано Изток – Запад в ж.к. „Меден Рудник”, Зона В с акт 14 и възможност за ипотечно кредитиране.

На площ от 91 кв.м.са разположени дневна с площ от23,55 кв.м., 2 спални съответно от 13,15 и 14,71 кв.м. , отделна тоалетна, комбинирано санитарно помещение и склад. Предава се на степан на завършеност „на тапа”

По желание можете да закупите и паркоместа към имота.

Жилищата в сградата отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Сградата се намира близо до спирки на градския транспорт, магазини, места за забавления, училища и детски градини.

Ако желаете да живее на тихо и сигурно място за вас и вашите деца, обадете се и ние ще ви помогнем да изберете и закупите вашето мечтано жилище!

Код на офертата – 6319

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?