Пред Акт 15 – АПАРТАМЕНТ – БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА – гледка море първа линия – Ахтопол – Villa Olivia

€70 550
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, област, гр.Ахтопол
  Код на офертата: 6643

Предимства

Описание

Представяме ви за продажба ПОСЛЕДНИЯ маломерен 3-стаен апартамент в новостроящата се жилищна сграда Villa Olivia.

Цена само 890 Е/кв.м.!

На площ от 79,27 кв.м. са разположени: дневна с кухненски кът и трапезария, 2 спални, баня с WC, антре и две разкошни тераси с гледка към морето и боровата гора.

Тук межете целогодишно да се насладите на живот сред природата и разкошни морски гледки в живописния град Ахтопол.

Предимстава:

– Предстои Акт 15! Гъвкави схеми на плащане!

– Асансьор

– ПРЕДАВА СЕ ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ БЕЗ МРБЕЛИ. Жилищата се издават в степен на завършеност “до ключ” с подови настилки, латекс на стени и тавани, вътрешни врати и напълно завършена баня с WC.

– Всеки апартамент е с големи панорамни прозорци, поради което в помещенията винаги ще влиза много естествена слънчева светлина. Дограма – REHAU с троен стъклопакет ще ви осигури комфот през всички сезони на година.

– БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА!

– Сградата е с площ от 2200 кв.м., а проекта очарова със стилна визия – ниска етажност, фасада в меки пастелни тонове, частична каменна облицовка на партера, декоративни елементи, а дворът е богато озеленен. За общите части на сградата се предвижда завършване с гранит и декоративна мазилка.

– Намира се в южната част на Ахтопол, далеч от шума, което ще ви осигури истинска почивка сред природата, защото сградата е заобиколена от открити пространства, борова гора и морския бряг.

– Само на няколко километра са емблематичните южни плажове на Синеморец, устието на река Велека, къмпинг Делфин, Варвара, Царево, Китен, Приморско.

– Има опция да получите вашето жилище обзаведено.

Обадете се за подробна информация! Възползвайте се от шанса да станете собственици на едно от последните жилища в сградата:

– НА ЕТАЖ 5: А3 – 3 стаен апартамент с една баня с WC – 89,59 кв.м. – цена 83 400 евро – 180-градусова панорама към морето, пристанището и фара на Ахтопол

– НА ЕТАЖ 4: А4 – 3 стаен апартамент с две бани с WC – 101,80 кв.м. – цена 94 700 евро – 180-градусова панорама към морето, фара, града, църквата и пристанището на Ахтопол – Жилището лесно може да се превърне в два по-малки (по 50 кв.м.) самостоятелни апартаменти, всеки със собствена баня и тераси, които да се ползват самостоятелно от две семейства.

– НА ЕТАЖ 1 (ПАРТЕР): А1 – 2-стаен апартамент с две големи бани с WC – 80,49 кв.м. – цена 71 700 евро – гледка към двора с голяма тераса – тип „лоджия” на партера – тъй като имота е с две големи бани с WC и две стаи, ще може да се ползва самостоятелно от две семейства.

Обадете се и запазете своя час за оглед сега!

Код на оферта 6643

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?