6000

€209 800
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 6000

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Гараж
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти, предлада за продажба, обширен тристаен апартамент, на пети последен етаж, с перфектна морска гледка, в сграда на първа линия пред плажа на гр Поморие. Жилището е с внушителни размери, като във всяка от двете просторни спални има вътрешна баня с тоалетна, всяка с големина така че вътре може да се постави и вана или голяма душ- кабина. Допълнително във всяка спалня има и дрешник или дрешник- ниша, спалните, освен баните, включително и хола, са направени “до ключ”. Апартамента изцяло, с всичките си стаи и помещения гледа фронтално към плажа на Поморие, – първа линия пред морето, като усещането за живот пред морската шир се подсилва и с просторна, дълга и доста широка теваса, но покрита почти в цялата си ширина от нещо като покривна козерка от бетон продължение на покривната плоча , която пази по сенчесто и придава уют в трите стаи – хола и двете спални., Апартаментът бяга от бналния доста слънчев изглед на обичайните мансарди, запазва се усещането за имот с целогодишни жилищни функции. Холът е също доста обширен, с около 55 кв м площ, с леко неправилна форма. Апартамента разполага също и с трета баня с тоалетна, също с гледка към морето, чрез прозорец със стандартни размери. Площа и е нехарактерна- като допълнителна стая(11 кв.м).

Към имота има и гараж, на нивото на партера, с ролетна щора с дистанционен контрол. Площа е за повече от едно моторно средство (кола и мотоциклет или кола и ремарке). Цялата тази недвижима собственот е идеална за нуждите на четири или пет членно семейство, като цената е 209 800 евро.

Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?