Очарователна ГЛЕДКА към Морето ! БЕЗ ТАКСА – ТРИстаен 85 кв.м. LakeView – НОВА СГРАДА !

€97 500
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 7634

Предимства

✔ Асаньор
✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

Сега само с 10% първоначална вноска!

Последният в сграда “LakeView” с това изложение и гледка!

Нисък % общи части, Функционални разпределения, „Френски прозорци” за много естествена слънчева светлина. УСТОЙЧИВА ИНВЕСТИЦИЯ! Висококачествени строителни материали.

Районът е предпочитано място за онези, които търсят спокойна почивка край морето и е един от най-екологично устойчивите с характерните за него чистота на въздуха, спокойствие и непокътната природа в съчетание с „лечебната кал”.

Представяме ви жилищна сграда “LakeView”!

Това е малка сграда, която ще бъде построена в кратък срок.

Старт на строителството след Протокол за строителна линия и ниво – Април 2024

Стоежа вече е на етап – етаж 2

Този 3-стаен апартамент е на етаж 2 (от 5 етажа)

На площ от 84,72 кв.м. са проектирани дневка с кухня и трапезария, две големи спални без преход, две големи бани с тоалетни и тераса.

Остават само 4 броя тристайни апартаменти – на 2-ри, 3-ти и 5-ти етаж!

Панорамна гледка към водната шир от дневната, „Френски големи прозорци”.

с изгледи към морето и открити пространства от всяка стая!

Има паркоместа и гаражи.

Сграда „LakeView” е ситуирана на брега на Поморийското езеро само на 60 метра от водата.

Намира се в географцския център на Поморие между „стария” и „новия град”.

Проектирана с 20 жилища, гаража и паркоместа.

Какви са предимствата на този район? – тук ще се влюбите в очарованието на един по-различен облик на Поморие:

– Това е място за хора, които предпочитат да живеят в хармояния с природата и да водят здравословен начин на живот далеч от градския стрес. Автентично място, който разкрива очарованието на Поморийското езеро. Поморийското езеро е единствена по рода си защитена орнотологична местност в цяла Европа. Част от Езерото е Помориската Лагуна – място за релакс, място за любителите на разходките, колоезденето и спорта. Лагуната започва от плажа на „Гранд Хотел Поморие” и достига до солниците близо до гр.Ахелой и 5-звездния хотел „Wave Resort”. Може да се движите по Лагуната с автомобил или пеша.

– КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОМОРИСКАТА ЛАГУНА? – тя разделя езерото и морето. Това е ”естествена пясъчна коса” и изкуствена дига с дължина около 5 км., а ширината достига до 50 м. По протежението и от страната на Черно море има осбособени множество места за плаж, формирани са пясъчни дюни. Интерес представлява и „черния пясък”, чийто цвят се дължи на голямото съдържание на железни окиси. Дъното на Поморийското езеро е покрито с „черна кал” с богато съдържание на минерали и микроелементи – има лековити свойства, използва се и за медицински цели.

Лагуната започва от плажа на „Гранд хотел Поморие”, една част от Лагуната е асфалтирана двупосочна улица още от времето на „комунизма”, а останалата част е подходяща за разходки и за велосипеди.

– Изветсните в цял свят „кални бани на Поморие” са близо до сградата на самия бряг на Езерото. Много близо е и музея на солта.

– Друго предимство – сградата е разположена на асфалтова улица „Солна” с напъно уредена улична инфраструктура и чистота.

– Съврем близо са супермаркетите „Лидл” и „Билла”.

– Кейовете на Поморие от южната страна на града са само на 200 м.

– Еднакво отдалечени от сградата са две обширни зашеметяващи плажни ивици. Едната е пред Гранд хотел Поморие. Този плаж не се вижда от пътя, защото е скрит от естествените пясъчни дюни, но когато преминете по обособените пътеки пред вас се разкрива забележителна гледка на морския бряг и финния пясък. Другият плаж се намира на юг от сградата пред хотел „Феста Поморие Ризорт” и предлага също отлични условия за почивка.

Защо да изберете Жилищна сграда Lakeview за живот през цялата година?

Освен красивата природа, тишината и спокойствитео тук ще откриете:

– Стаи с правилна квадратна и правоъгълна форма, което позволява разнообразие от практични варианти за вътрешно обзавеждане, съобразно нуждите на съвременното домакинствo

– Близостта на брега – само на 60 м.

– Съвременна архитектура в хармония с околната среда

– Естетика в общите части

– Енергийно ефективни жилища близки до природата (отлични хидро и топоизолационни материали). Високо-технологични решения в инженерните комуникации

– Ниско застрояване, много зеленина, пространство между жилищните сгради

– Бърз достъп до пътя за Бургас – автобусни спирки с осигурен междуградски обществен транспорт във всички посоки.

Обадете се сега и запазете своя час за оглед!

Код на оферта: 7634

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?