Апартамент в бързоравиващ се район.

€80 000
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Изгрев
  Код на офертата: 6391

Предимства

Описание

СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ, КОМФОРТ И БЪРЗ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ГЛАВНИ АРТЕРИИ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

ТОВА СА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЖИЛИЩЕТО, НИЕ СМЕ ГО ОТКРИЛИ ЗА ВАС!

Агенция „VIP МОРСКИ ИМОТИ” има удоволствието да Ви предложи за закупуване тристайно жилище ориентирано на Североизток в ж.к. „Изгрев”, гр. Бургас.

На площ от 95 кв.м.са разположени просторна дневна, две спалня, комбинирано санитарно помещение и склад. Предава се на степан на завършеност „на тапа”

Жилищата в сградата отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Сградата се намира комплекс с контролиран достъп с много зеленина, детски и спортни площадки няколко магазина и заведение за хранене.Близо е до спирки на градския транспорт и лесен достъп до всички главни артерии.

Ако желаете да живее на тихо и сигурно място за вас и вашите деца, обадете се и ние ще ви помогнем да изберете и закупите вашето мечтано жилище!

Код на офертата – 6391

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?