€55 000
Вид имот: 3-стаен   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 3048

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Портиер/Охрана
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба курортен имот – тристаен апартамент, с площ от 89,83 кв.м, чиста жил. площ 79 кв.м., на трети етаж. Напълно обзаведен, просторен и уютен апартамент, състоящ се от: антре, хол с кухня, 2 спални, една от които със собствена баня с WC, втора баня с WC и тераса към двете спални. Намира в източната част на кк Сл. бряг, на 170-180 м от плажа, към сградата има тревна площ с малък басейн на разположението на почиващите и възможност за паркиране. Прекрасен имот за почивка или инвестиция.

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Код на офертата 3048.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?