€86 000
Вид имот: 3-стаен   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 5379

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти, предлага за продажба тристаен апартамент в к.к. Слънчев бряг в сграда на първа линия пред плажа и плажната алея на комплекса. Апартаментът е с площ от 132 кв.м. с общи части, чистата площ е 112 кв.м. състоящи се от просторен хол, с тераса и морска гледка на изток, просторно антре с баня с вана и тоалетна и втора по- малка баня с душ кабина, също така и две големи спални с голяма тераса, по ширината и на двете спални, разположени на запад. Въпреки западното си изложение спалните са прохладни поради специфичното разположение на сградата – в сенчеста част.

Жилището е с гранитогрес по пода, латекс по стените и баните са с теракот и обзаведени изцяло, както и целия апартамент- хол, кухненски бокс, спални и антре – напълно оборудвани. Таксата обслужване на година, за имота е 400лв по договор. Включва – видео наблюдение, сот и целогодишна поддръжка на сградата.

Разположението на имота като локация е на възможно най- доброто място за почивка – имайки в предвид спецификата на типа отдих в к.к. Слънчев бряг, на брега на морето, в северната част на комплекса в която е оживено , но няма досадните тълпи от хора, в същото време спалните са обърнати в посока по която няма почти никакъв шум.

Цената на имота е 86 000 евро без ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?