продава тристаен мезонет в жк “Лазур”, Бургас

€91 000
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Лазур
  Код на офертата: 6171

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор

Описание

Агенция “ВИП Морски имоти ” има удоволствието да ви представи за закупуване на прекрасен тристаен апартамент в състояние готово за нанасяне. Състои се от входно антре, дневна с отделена с плъзгащи врати кухня, две спални, две тераси и едни комбиниран санитарен възел.

Жилището се намира в жк “Лазур”, недалеч от Морската градина. В района са няколко, детски градини, места за отдих и забавления и множество хранителни магазина.

Отличен апартамент с отлична локация!

Код на офертата – 6171

Подготвени сме да направим видео разговори и да осъществим огледи и срещи, съгласно мерките за безопасност!

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?