ПЪРВА линия МОРЕ. На крачки от ПЛАЖА. Близо до ЦЕНТЪРА.

€89 700
Вид имот: 3-стаен   |    с.Равда, Бургас, област
  Код на офертата: 7525

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

 • ПЪРВА линия МОРЕ
 • На крачки от ПЛАЖА
 • Близо до ЦЕНТЪРА на Равда
 • Лесно ПАРКИРАНЕ
 • Подходящ за отдаване ПОД НАЕМ
 • Етажна собственост. НИСКА поддръжка
 • Акт 16, отделни партиди за ток и вода
 • Чисто НОВ, готов за мебелиране

“VIP Морски Имоти” предлага за продажба, чисто НОВ, необзаведен 3-стаен апартамент с ДВЕ спални, баня с WC и тераса.

Сградата се намира на ПЪРВА линия МОРЕ, на метри от ПЯСЪКА и на 3-4 минути от ЦЕНТЪРА.

Управлява се на принципа на етажната собственост. НЯМА фирма за поддръжка. Собствениците взимат решение за всичко. Събират по 200 евро за поддържане на общи части и 50 евро за ремонтни действия, общо 250 евро.

Локацията е перфектна, МОРЕТО е пред вас, ЦЕНТЪРЪТ е на 5 минути, всичко необходимо като магазини, заведения, аптеки, спирки на градски транспорт, училище, детска градина и църква е наблизо. Има целогодишен транспорт до Бургас.

Всичко това прави жилището един път много подходящо за целогодишно живее и

втори път много ликвидно за отдаване ПОД НАЕМ. Би могло да има пълна заетост.

Сградата е под формата на буквата “П”, имотът е в дясното крило и гледа навън към парка и центъра. В сградата има още три 2-стайни и два 3-стайни апартамента с гледки към морето.

Като човек, който се установи да ЖИВЕЕ и РАБОТИ в Равда, заедно със семейството си, горещо препоръчвам това място за ЦЕЛОГОДИШНО ЖИВЕЕНЕ и ТЪРГОВСКИ ЦЕЛИ. Районът е добре уреден и с подходяща локация. Бургас и летището са на 20 минути с кола, Несебър и Слънчев бряг са на 5-10 минути. Поморие също е близо, известен с рехабилитационните си центрове.

Мястото е предпочитано основно от млади СЕМЕЙСТВА с деца и от по-възрастни хора заради СПОКОЙНАТА среда. Има детска градина, училище до 7 клас, църква и медицинско обслужване.Достатъчно заведения, магазини и аптеки, остават да работят и през зимата. Автобуси се движат целогодишно от Слънчев бряг, през Равда и Несебър, до Бургас.

Равда има два плажа – основен и южен. Разполагат както със зона с чадъри, шезлонги, заведения и редица морски атракции, така и със свободна зона. Включително и скали за хората, които обичат по-диви места. Водата е много СПОКОЙНА и не се образуват твърде големи вълни, което прави плажната ивица ПОДХОДЯЩА за деца.

За огледи позвънете на посочените телефони!

Агенцията е ЛИЦЕНЗИРАН КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ и съдейства за жилищно кредитиране на български и чуждестранни граждани.

Код на обявата: 7525

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

 • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
 • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
 • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?