€102 400
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Сарафово
  Код на офертата: 5864

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт15
✔ Паркиране: Гараж
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Климатик

Описание

VIP Морски имоти продава тристаен апартамент в гр Бургас, кв Сарафово, с жилищна площ от 102 кв.м, от които чиста – 90 кв.м, както и отделно 20 кв.м самостоятелен гараж. Апартаментът е в комплекс на първа линия пред морския бряг, и е на последен 3ти етаж, от който се открива прекрасна гледка към морето и целия Бургаски залив. Жилището е в сграда в авангарден стил, и на етап- пред удостоверение за ползване – “акт – 16”. Към имота има и гараж, на партерния етаж, на възможно най- удобното място до централният вход на сградата.

Цената на целият имот с гаража е 102 400 евро с ддс.

Код на офертата – 5864

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?