Луксозен маломерен тристаен апартамент с паркомясто в затворен комплекс в кв.Сарафово!

590 лв /на месец/
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Сарафово
  Код на офертата: 6146

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Портиер/Охрана
✔ Асаньор
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

Луксозен маломерен тристаен апартамент с паркомясто в затворен комплекс!

ВИП МОРСКИ ИМОТИ предлагат луксозен двустаен апартамент, преустроен в тристаен в затворен комплекс “Резиденс парк” в кв.Сарафово, гр.Бургас. В комплекса има детска площадка, барбекю зона, много дървета, цветя, алеи с пейки за почивка. На 300метра от плажа, В непосредствена близост има спирка на градския транспорт, множество магазини за хранителни стоки, ресторанти, кафета, спа център, басейни, само на 300метра от прекрасния плаж “ДИДИ Бийч”.

Апартаментът разполага с детска спалня, всекидневна с кухненска част, родителска спалня и тераса с кът за почивка. Изцяло оборудван с всички електроуреди-пералня, съдомиялня, керамични плотове , фурна, аспиратор, два телевизора, два инверторни климатика.

Към имота има самостоятелно парко-място!

При сключване на договор, ще се дължи един депозит и един месечен наем.

Код на офертата 6146

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?