ЮЖЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ГЛЕДКА МОРЕ

€74 500
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Сарафово
  Код на офертата: 4276

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Портиер/Охрана
✔ Асаньор

Описание

ВИП МОРСКИ ИМОТИ продава изцяло ЮЖЕН тристаен апартамент С НЕВЕРОЯТНА ГЛЕДКА МОРЕ с обща площ от 96,95 кв.м., разположен на пети жилищен етаж (непоследен) в жилищния комплекс Residence Park в кв.”Сарафово”.Комплексът е на 300 метра от брега на морето се разполага собствена територия с пейзажни паркове и детски площадки, развита вътрешна и градска инфраструктура:

• Над 6000 кв.м. озеленяване и ландшафтен дизайн;

• На всеки етаж има складови помещения;

• Комплексът е обезопасен чрез елегантна метална ограда с контролиран достъп;

• Собствен паркинг със 148 паркоместа, велостоянка;

• Детска площадка;

• Зони за отдих; барбекю.

Всичко необходимо се намира в непосредствена близост: плаж, магазини, аптека, банка, спирка на градския транспорт.

Комплексът е с АКТ 16 и БЕЗ годишна ТАКСА ПОДДРЪЖКА!

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Имотът се състои от: коридор, две спални, хол с кухня-трапезария, тераса, баня с тоалетна, мокро помещение. Апартаментът се продава в степен на завършеност „на тапа“: стени – фина шпакловка-подготвени за боядисване; интериорни врати – монтирани, висок клас PVC дограма.

ИЗЛОЖЕНИЕ: юг.

Възможност да се закупи допълнително складово помещение с обща площ от 5,53 кв.м., прилежащ до апартамента, както и собствено паркомясто.

Агенцията съдейства за банково кредитиране.

Код на офертата 4276

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?