ЖИЛИЩЕ с възможност за покупка с КРИПТОВАЛУТА с площ от 240 кв.м. БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА!

€139 000
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 5933

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

ВЪЗМОЖНА ПОКУПКА С КРИПТОВАЛУТА! ЖИЛИЩЕ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА!

ВИП МОРСКИ ИМОТИ представя ексклузивно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО жилище с площ от 240 кв.м. в новострояща се сграда с атрактивна локация в кв.”Славейков” гр.Бургас, в непосредствена близост до магазин “LIDL”, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до голяма част от големите търговски центрове. Изпълнител на строителните дейности е доказана фирма с отлична репутация и високо качество на строителни и довършителни работи.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: На чиста площ от 204,11 кв.м. /с общи части: 239,89 кв.м./ са разположени всекидневна с кухня и трапезария, две спални, два санитарни възела и просторна тераса, към която се излиза от всяка стая.Всички използвани материали са висок клас, терасата е готова с положени хидро и термоизлация , плюс гранитогрес и парапети, покривът е напълно завършен и хидроизолиран, общите части също за напълно завършени.

Имотът се предлага на степен на завършеност “на тапа”. В офертата Ви представяме примерна визуализация на имота с обзавеждане.

С изложение: изток, юг, запад, югозапад, апартамента е единствен с такова разположение в сградата. От терасата се открива прекрасна гледка над града и към морето!

Срок на зааършване – октомври 2021 г.

Сградата се състои от сутерен, партер и 7 жилищни етажа. В сутерена е изграден подземен паркинг, достъпът до който е чрез удобна двулентова рампа и допълнително с асансьор за автомобили. Партера е с височина 4,80 м.

Към апартамента има възможност да бъде закупено и ГОЛЯМО ПАРКО-МЯСТО!

За заинтересованите купувачи, предлагаме подробна виртуална обиколка, която ще ви позволи да се запознаете с имота все едно сте там – ГЛЕДАЙ ТУК – – – – – – –

https://be-there.eu/vr/vipmi/2/

Още едно видио за сградата и имота къмнастоящия момент……

Агенцията съдейства за банково кредитиране и съдействие за кредит!

Брокер Диана Стайкова

Код на офертата: 5933

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?