5033

€97 850
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 5033

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски Имоти Ви предлага за продажба жилище, изключително подходящо за инвестиция в центъра на град Бургас

Имотът се състои от апартамент с площ 73 кв.м на трети етаж и над него таванско помещение със същата площ напълно обзаведено и обособено като самостоятелно жилище, което се отдава под наем. Двете жилища са със самостоятелни входове.

Апартаментът се състои от: антре, широка всекидневна, просторна спалня с тераса, кухня с трапезария и баня с WC

таванското помещение се състои от всекидневна, спалня , кухненски бокс и баня с WC

Предлагат се напълно обзаведени с климатици, ел. уреди и мебели. Саниран, сменени са ВиК , Ел инсталации и дограмите

Имотът се намира на улица Оборище, на 5 минути пешеходно разстояние от БСУ и площад Тройката в центъра на Бургас. Морската градина и плажът са на по малко от 10 минути пешеходно разстояние

В близост има множество магазини, детски градини, училища, автобусни спирки

Агенцията съдейства за банково кредитиране

Код на офертата 5033

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?