€170 000
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 5773

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Електричество
✔ Локално
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти предлага за продажба тристаен апартамент в централната част на град Бургас, с площ- от 135 кв.м., с общи части, на първи жилищен етаж. Апартаментът е с изложение изток- юг – запад и е в луксозна новопостроена сграда, с удостоверение за ползване-” акт 16″ , а сградата, като локация, е в най- централният бизнес район на града. Жилището се састои от просторен и светъл хол- 42кв.м., чиста жилищна площ с две изложения – изток- юг, с просторна тераса на изток. Както и две спални, с площ 15кв.м и 17 кв.м, като по голямата разполага с помещение за дрешник, но лесно може да се пригоди за баня с тоалетна. Има втора тераса на която се излиза и от двете спални. Антрето е удобно и просторно с достъп до всяко помещение, както и към външната тоалетна удобна и за баня. Имотът е на гипсова шпакловка – ” на тапа” , разполага с масивна, блиндирана външна врата стилово в съответствие с интериора на стълбището, както и вътрешни врати в същия стил. Дограмата към дома , както и към цялата сграда е последен “крясък” аломиниева, тъмно синя, шест камерна, с три пласта стъкла, като най- външния е с 40% UV защита тип- четири сезона, марката е една от най- престижните – Ал тест.

Изолацията на сградата е подобаващо, за описаното до тук ниво, – каменна вата- 18 см и скъпа мазилка с външна ламперия с максималният срок на устойчивост на външни климатични условия, освен това и отлично подчертаващи авангардният стил и високият клас на постройката и като цветово съчетание.

Вътре в предверието и стълбищната част е постигнат подобаващ лукс и отново авангарден стил и същевремено уют, чрес поставяне на най- модерната мазилка в съчетание с дървена ламперия, по която са поставени картини, на и между етажите в арт маниер. Монтирано е пълно видео наблюдение навън пред входната част, по стълбището и към всеки апартамент на принципа на домофон.Обектът разполага със СОТ и пожароизвестяване.

От всеки апартамент е изградено предварително трасе по което се стига до изводи извън всяко жилище, по стълбищтната част, до външни балкони на всеки етаж в задната част на сградата за външните тела на всяко едно климатично устройство. Целта е по- добър естетичен- представителен вид . Към апартамента, и цената , има и едно парко място.

В сутерената час, в подземието е изграден подземен паркинг с площ около 280 кв.м., направен по най -модерните строителни способи, а именно ефективна дренажна система за отводняване, и изолация от влага, както и необходимата, за подобни саоражения, височина. Подземният паркинг разполага с въздуховод, за циркулация на свеж въздух, разполага и с модерен хидравличен асансьор за коли с капацитет над 6 тона.

Цената на имота е 170 000 евро с ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?