Тристаен апартамент в Супер център

€135 900
Вид имот: 3-стаен   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 4124

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски Имоти, продава тристаен апартамент в Бургас – Супер Център, с чиста площ от 97 кв.м и 105 кв.м с общи части, състоящи се от просторен хол, две спални и баня и тоалетна – отделно. Намира се на четвърти непоследен етаж, без отстъп от апартамента на петия етаж над него. Сградата е, все още в строеж, но разполага с ” акт 14″- строежът е достигнал най-горна връхна точка -” кота било”.

Жилището е разположено на метри от Морската градина на града и респективно на не повече от 150-170м от входа на Централен плаж и хотел Приморец, а този район е най- престижния за живеене в град Бургас.

Съдействаме при банково кредитиране.

Цената на имота е 135 900 евро.

Код на офертата 4124

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?