Ексклузивен многостаен апартамент

€115 000
Вид имот: 4-стаен   |    Бургас, Възраждане
  Код на офертата: 5937

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба четиристаен апартамент в гр Бургас, кв Възраждане, състоящ се от просторен хол с кухненски бокс, родителска спалня- в съседство баня с тоалетна, две по- малки спални, антре , втора баня с тоалетна, мокро помещение, две големи тераси- към хола и едната детска стая както и малък балкон към родителската спалня.

Всички описани помещения, са на един етаж и са разположени на площ от 152 кв м, от които 138 кв м чиста жилищна.

Имотът се намира на последният пети етаж в сграда с удостоверение за ползване- “акт- 16”, въведена в експлоатация през февруари – 2020 год. Разполага с външен решетъчен портал с чип и дистанционно заключване, входна врата с чип, асансьор, стълбището е с гранитогрес с естествена светлина и санирано отвътре.

Всико по сградата – отвътре и отвън е изпълнено безупречно по абсолютно всички пазарни критерии – изолации, мазилки, дограма, като дограмата е три камерна двупластова. Вертикалната планировка е перфектно изпълнена, включително и по тротуара- пред сградата, по периферията и.

Имотът като лукация е в кв Възраждане, но на едно от най спокойните и подходящи за живеене места в квартала, на не повече от 50 м от Борисовата градина, Младежки дом и на не повече от около 300 м от централния площад- “Тройката” в Супер център в града.

Линк към 3D обиколка – https://bit.ly/vipmi008

Цената на имота е 115 000 евро. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Код на офертата 5937

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?