Триетажна къща на ПЪРВА линия море в Сарафово

€390 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 5905

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 500 кв.м.
✔ Построена през: 2021
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Електричество
✔ Печка/Камина
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

VIP Морски имоти продава къща на три нива(етажа), на първа линия море пред малък плаж северно от крайбрежния квартал Сарафово, кв на гр Бургас. Къщата е с площ от 350 кв м разгъната площ и двор – самостоятелен парцел от 500 кв м. Разполага с просторен хол, трапезария кухня, четири стаи три бани с тоалетна и три просторни тераси – тип веранда.

Къщата е на груб строеж с “акт -14”, ще бъде завършена с водо и влагоустойчива изолация и дограма, uv- стъкла и специално покривно покритие.

Цената на имота, завършен с удостоверение за експлоатация- “акт- 16” е 390 000 евро. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Код на офертата – 5905

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?