Къща или МАЛЪК ХОТЕЛ! Топ ЦЕНА! 10 минути от плаж Проморско – сред ДЪБОВА ГОРА – Акт 14

€202 000
Вид имот: Къща   |    гр.Приморско, Бургас, област
  Код на офертата: 7348

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 500 кв.м.
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

За първи път на пазара!

Само от VIP Морски Имоти! КЛЮЧ В ОФИСА!

НОВ имот за продажба в забележителната вилна зона на гр.Приморско – м.Узунджата! Представяме ви новопостроена къща с Акт 14, изградена в УПИ с площ от 500 кв.м. и излаз на две улици.

Имота е с РЗП (разгъната застроена площ) – 437,60 кв.м. на 4 етажа:

  • Сутерен – 100 кв.м., състоящ се от голям гараж 40 кв.м., складови помещения, баня и стълбище към жилищната част. Поради деневилацията на парцела, част от сътеренния етаж е проектиран с прозорци и удобен подход към гаража.

  • Етаж 1 – 115 кв.м. – състои се от огромна светла дневна с кухня и трапезария в едно помещение с чиста площ 50 кв.м., отделно тераса. Тази дневна е с изложение „изток” и много светла, тъй като стаята е широка 10 м. В дневната е проектитран комин за камина. Отделно има спалня с правоъгълна форма с чиста площ 20 кв.м., санитарни помещения и стълбище.

  • Етаж 2 – 125,60 кв.м. – тук са проектирани 3 спални с размери 24 кв.м., 21 кв.м. и 15 кв.м., всяка със самостоятелна баня с WC и тераса

  • Мансарден етаж – 97 кв.м. – кабинет, панорамна веранда на изток към морето, санитарни помещения.

Степен на завършеност:

– Съгласно удостоверение по чл.181 от ЗУТ – „ЖИЛИЩНА СГРАДА в груб строеж с покрив”

– Монтирана качествена PVC-дограма с отлични изолационни свойства

– Положени мазилки и замазки

– ЕЛ и ВиК инсталации в цялата сграда – монтирани

– Монтирана система за охлаждане и отопление в цялата сграда

– Покрив, изпълнен с керамични керемиди

– Вертикална планировка

Този забележителен имот е проектиран като еднофамилна къща, но е изключително подходящ да се превърне в къща за гости или мини семеен хотел.

Местността Узунджата се намира в уникална гора, непосредствено до Приморско и само на 10 минути от “Северния плаж” и плаж “Перла”. В местността има множество къщи за гости и частни вили с много удобства, включително и басейни. Това е едно от неповторимите райски кътчета по Южното ни черноморие, които съчетават в себе си едновременно очарованието на море, плаж и гора!

Съседния парцел с площ от 435 кв.м., граничещ с тази аткативна семейна къща също може да се закупи, ако желаете да разширите вашия нов бизнес или семеен имот за почивка.

Подходящ и за покупка с кредит!

Агенцията съдейства при банково кредитиране (лиценз от БНБ за Кредитен посредник). Изрядни документи и проектна документация.

Съдействаме при строително-ремонтни дейности, юридически и счетоводни консултации, свързани с проекта!

Обадете се и запазете своя час за оглед сега!

Код на оферта: 7348

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?