КЪЩА до плажа – в най-новия квартал на Бургас – Крайморие в м.Кафка!

€260 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, Крайморие
  Код на офертата: 7366

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 350 кв.м.
✔ Построена през: 2024
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

Започна изграждането на еднофамилни къщи в най-новия квартал на Бургас – Крайморие в местността „Кафка”!

Само на 350 м. от широката плажна ивица може да закупите еднофамилна къща в строеж!

Към момента комплекса от 13 къщички е на етап Акт 14, като през 2024 г. ще бъдат завършени и въведени в експлоатация.

Фирмата изпълнител е доказан строител в района с реализирани и въведени в експлоатация множество къщи и няколко подобни комплекса, в които вече живеят новите собственици.

През последните години кв.Крайморие се превърна в една от най-желаните дестинации за живот в Бургас, поради безспорните си предимства, като местоположение и лесна връзка с големия град:

– кв. Крайморие се намира на самия бряг и притежава обширна пясъчна ивица.

– Предлага всички битови удобства – магазини, аптеки, детска градина, пристанище, популярни за бургазлии ресторанти и места за отдих

– В същото време в квартала има само „ниско строителство” – еднофамилни къщи и малки три-четири етажни сгради.

– Сред красива природа в близост до плажа ще може да се наслаждавате на приятна почивка целогодишно, защото района предлага отлични условия за живот през всички сезони.

– Крайморие е най-новия и най-малкия квартал на Бургас и курортно селище на Българското Черноморие. Разположен е в залива Ченгене скеле на около 10 кв. от Центъра на областния град Бургас и на 20 кв. Северно от Созопол. Бургас е четвъртия по големина град с население 200 000 жители. (Други удобства са: летище Сарафово, а разстоянието от Крайморие до КПП Малко Търново на границата ни с Турция е 65 км.)

– Движението с автомобил е изключително бързо, защото пътят Крайморие до Центъра на Бургас е 4 и 6-лентов в отлично състояние.

– Осигурен е редовен градски транспорт, което ще ви позволява бързо и икомично предвижване.

Предлагаме ви за продажба две къщи в този новостроящ се комплекс със следните параметри

– Собствен двор – 350 кв.м.

– Ет.1 – дневна с кухня и трапезария, веранда, санитарен възел, стълби към ет.2 (изглед – море)

– Ет.2 – три спални, три бани със санитарен възел, две тераси, стълби към ниво 3 (изглед – море)

– Ет.3 – кухненски кът и открита тераса (гледка – море и цялата местност)

Къщите могат да бъдат закупени с банков кредит, тъй като са на етап Акт 14, а доплащането може да стане във времето на всеки следващ етап от строителството. Имайте предвид, че банките в България към момента отпускат кредити и на българи, които живеят в чужбина и имат доходи от чужбина.

Нашата агенция е кредитен посредник, работим с 13 банки партньори и можем да ви консултираме и да съдействаме при покупката на вашия имот в България с кредит.

Обадете се за да научите повече за възможностите да закупите този имот!

Запазете своя час за оглед! Осъществяваме и виртуални огледи от разстояние!

Код на оферта: 7366

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?