НОВА ЦЕНА 43 000 евро. Къща до морето и в ПЛАНИНАТА близо до Слънчев бряг и Свети Влас.

€43 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, област, с.Кошарица
  Код на офертата: 5514

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Площ на парцела: 550 кв.м.
✔ Построена през: 1987
✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

НОВА ЦЕНА !!! 43 000 евро. Малка САМОСТОЯТЕЛНА къща, с ГОЛЯМА тераса и УЮТЕН двор. Съвсем близо до МОРЕТО и в същото време в ПЛАНИНАТА!

Ако обичате ПРИРОДАТА и имате нужда да се откъснете от шума, градския стрес и забързаното ежедневие, ако искате да се насладите на СПОКОЙСТВИЕ и ТИШИНА, едновременно с това, да сте близо до светския живот, в.з.Чолакова чешма е много подходяща за Вас!

“VIP Морски Имоти” предлага за продажба малка къща с много ПРОСТОРНА тераса и ПРЕКРАСЕН двор. Сред ПРИРОДАТА и съвсем близо до МОРСКИЯ БРЯГ. Състои се от един основен етаж, мансарда и сутерен. По този начин се оформят три етажа.

На първия е всекидневната с много красива КАМИНА, трапезария, кухненска част, санитарен възел и килер.

Вторият етаж представлява една по-голяма стая, оформена като спалня със хол. Към него има и санитарен възел. Подпокривното пространство е усвоено като мансарда и са оформени две допълнителни стаи.

Атракцията е ТЕРАСАТА. Просторна, разкрива се чудесна ПАНОРАМНА гледка. Можете да си седите на шезлонга с кафе или питие и да се наслаждавате на всичко, което Ви заобикаля.

Къщата си заслужава, има нужда от ремонт, за това е на тази цена. Дава различни възможности. Ако се вложат още средства може да стане бонбон. Много къщи са брилянтно направени, но наоколо няма нищо. Тук е обратното. Винаги може да се ремонтира, но няма как да се промени мястото.

Чолакова чешма се намира на 4-5 минути с кола от к.к Слънчев бряг, малко под с.Кошарица в подножието на Стара планина, в самия и край. Най-рядката комбинация, ПЛАНИНА и МОРЕ ведно. Тих и зелен район, в същото време на минути от светския живот. Чудесно уреден, има добра инфраструктура, улично осветление и канализация. Наоколо са построени много луксозни имоти, част от тях са закупени от чужденци.

За огледи позвънете на посочените телефони!

Агенцията съдейства за жилищно кредитиране както на български така и на чуждестранни граждани.

Брокер: Александра Петкова. Код на обявата: 5514

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?