САМОСТОЯТЕЛНА къща на морето. До Слънчев бряг. ОБЗАВЕДЕНА

€74 900
Вид имот: Къща   |    Бургас, област, с.Кошарица
  Код на офертата: 5548

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 705 кв.м.
✔ Построена през: 1980
✔ Печка/Камина
✔ Паркомясто

Описание

САМОСТОЯТЕЛНА къща, на минути от Слънчев бряг. Напълно ОБЗАВЕДЕНА. Готова за нанасяне. ГОЛЯМ ДВОР

Ако имате нужда да се откъснете от шума, градския стрес и забързаното ежедневие и да се насладите на СПОКОЙСТВИЕ и ТИШИНА, в същото време да сте близо до светския живот, Кошарица е ВАШЕТО МЯСТО!

“VIP Морски Имоти” предлага за продажба, монолитна, САМОСТОЯТЕЛНА къща. Напълно ОБЗАВЕДЕНА и изцяло ГОТОВА за нанасяне в с.Кошарица.

Дворът е 705 кв.м., изключително ГРИЖОВНО поддържан. Разполага с 12 плодни дръвчета.

Череша, вишна, ябълка, 2 круши, синя слива, кайсия, праскова, 2 нектарини, мушмула

Състои се от всекидневна с КАМИНА, кухня, 2 спални помещения, баня с тоалетна и входно антре. От кухнята се излиза директно в градината и към нея е изграден голям НАВЕС от масивно дърво. Разполага с градинска мебел и допълнителна мивка.

Къщата е много уютна и добре стопанисвана. Собствениците много са се грижили за нея. Направен е основен ремонт преди две години. Подменено е абсолютно всичко.

 • Нова ПВЦ дограма-4 камерна, цвят златен дъб
 • Направена е изцяло НОВА замазка на пода, поставени са ламиниран паркет и теракот
 • Стените са с фина шпакловка и латекс
 • Покривът е ремонтиран с нови керамични керемиди, поставен е фибран под него за термоизолация
 • Монтирана е КАМИНА с изградена ОТОПЛИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ за цялата къща
 • При преминаване през външната врата на оградата се включва звуков сигнал
 • Оградата е ТУХЛЕН ЗИД, единствено тя има нужда от козметична корекция от външната страна

РЗП – 75 кв.м.

Двор – 705 кв.м. 12 плодни дървета, 2 паркоместа

 • трапезария с КАМИНА, разтегаем диван
 • кухня
 • 2 спални, мебели от масивно дърво
 • 1 баня с тоалетна
 • входно антре, междинен коридор
 • навес с мивка

Предлага се с цялото налично обзавеждане и оборудване. Хладилник, пералня, 2 телевизора, микровълнова печка, 2 дивана, единият- разтегаем, мебели от масивно дърво.

Къщата е с КАНАЛИЗАЦИЯ и ВОДОПРОВОД. До нея се стига по АСФАЛТОВ път. Намира се до ЦЕНТЪРА на с.Кошарица, точно под кметството. В близост има детска градина, което я прави подходяща за семейства с деца.

Селото е много ЧИСТО и добре УРЕДЕНО. Има изградена канализация и водопровод, чудесна ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА и целогодишен транспорт. Разполага с хранителни магазини и заведения в центъра, детска градина, училище, църква и кметство. Зимата улиците се почистват при нужда.

Кошарица е привлекателна с това, че се намира в полите на Стара планина и на минути от к.к. Слънчев бряг. Вълшебна комбинация между ПЛАНИНА и МОРЕ. Климатът е подходящ за АКТИВНА и ПЪЛНОЦЕННА ПОЧИВКА. Това прави мястото УНИКАЛНО. В околността са построени клиники за лечение на проблеми с дихателните пътища.

За огледи позвънете на посочените телефони!

Агенцията съдейства за жилищно кредитиране на български и чуждестранни граждани.

Брокер: Александра Петкова. Код на обявата: 5548

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

 • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
 • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
 • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?