Продава триетажна къща с голям двор, с. Лозенец, обл. Бургас

€145 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, област, с.Лозенец
  Код на офертата: 3428

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Площ на парцела: 860 кв.м.

Описание

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

ЛИЧНА ОФЕРТА!

КЛЮЧ В ОФИСА! ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!

Агенция “ВИП МОРСКИ ИМОТИ” предлага за продажба къща в с. Лозенец, обл. Бургас.

На площ от 238 кв. метра РЗП се разположени четири двойни, четири тройни стаи и един просторен апартамент. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел и излаз на тераса. Имота разполага и със самостоятелно бунгало от 25 кв.м. – стая с кухненски бокс. До преди няколко години къщата е посрещала гости през целия летен сезон. За удобство на почиващите е изградена дневна и кухня, намиращи се отделна в пристройка в двора на имота.

Къщата се предлага в завършен вид – изцяло санирана, със слънчеви батерии, подът е покрит с теракота, дограмата е дървена. Продава се с обзавеждането.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Сутерен – складови помещения; Партерен етаж – просторен апартамент; Първи етаж: две двойни и две тройни стаи; Втори етаж: две двойни и две тройни стаи; Бунгало – стая с кухненски бокс; Пристройка – помещение за хранене с кухня и складово помещение.

Код на офертата: 3428

Подготвени сме да направим видео разговори и да осъществим огледи и срещи, съгласно мерките за безопасност!

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация, в каквато сме поставени от 13.03.2020 г. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?