ТОП ЦЕНА! – само 470 Е/кв.м. – НОВО СТРОИТЕЛСТВО – с ГОЛЯМ двор над 1000 кв.м. – МАСИВНА ОГРАДА

€70 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, област, с.Пирне
  Код на офертата: 7385

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Площ на парцела: 1257 кв.м.
✔ Построена през: 2022
✔ Масивна външна врата
✔ Входа се заключва

Описание

Подготвени са всички необходими документи за получаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация на къщата.

Представяме ви ЕКСКЛУЗИВНО за продажба ДВУЕТАЖНА КЪЩА – НОВО СТРОИТЕЛСТВО С ГОЛЯМ ДВОР в с.Пирне, община Айтос. Готови Документи за сделка!

На парцел от 1257 кв.м. е построена двуетажна къща с РЗП 148,60 кв.м. и РЗ площ на първия етаж 68,65 кв.м. Имота разполога с Акт. 14, Чл.181 по ЗУТ, Акт 15, както и договори с ЕVN и ВИК.

Положени са изцяло кабелите за електричество и тръбите за вода в жилището и двора на имота. Стените са с финна гипсова шпакловка, а пода – с цимаентова замазка. Монтирана е висококачествена дограма.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА КЪЩАТА:

  • Етаж 1 – площ 68,65 кв.м. – Просторна дневна, самостоятелна кухня , спалня., баня и тоалетна, която е завършена.

  • Етаж 2 – площ 79,95 кв.м. – Две самостоятелни големи стаи – родителска спалня и втора спалня, която може да се използва за детска стая. На етажа има голяма баня с тоалетна и мокро помещение.

ПРЕДИМСТВА:

  • Отлична локация за с.Пирне – близо да училще, детска градина, автобусна спирка;

  • Отоплението на сградата ще е с камина и водна риза.

  • Красива, голяма къща с широки , светли стаи.

  • Неголеми довършителни работи, свързани предимно с изграждането на екстериора и интериора съобразно желанията и вижданията на новите собственици. Агенцията съдейства при довършване на къщата до ключ.

  • ТОП цена за района!

Ако това е Вашата къща, обадете се и ние ще ви помогнем тя да стане Ваша!

ТОЗИ ИМОТ МОЖЕ ДА СЕ ЗАКУПИ С БАНКОВ КРЕДИТ!

Код на офертата: 7385

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?