На метри от Централния плаж на Сарафово-ТОП ИНВЕСТИЦИЯ – КЪЩА или РАБОТЕЩ ХОТЕЛ!

€475 000
Вид имот: Къща   |    Бургас, Сарафово
  Код на офертата: 7251

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Построена през: 2010
✔ СОТ
✔ Газ
✔ Електричество
✔ Локално
✔ Печка/Камина
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА!

Запишете час за оглед сега! Възможност за покупка с банков кредит!

„VIP Морски Имоти” представя за продажба

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ГРАДСКА КЪЩА, която съчетава в себе си едновременно уединението, близостта до плажа, досега с природата и същевременно лукса да живееш в градска среда с всички битови удобства:

– само на няколко метра от широката красива плажна ивица на Сарафово,

– в Центъра на кв.Сарафово, но на тиха и спокойна уличка

– на 4-ри етажа,

– обща застроена площ на цялата сграда – над 640 кв.м.,

– всеки един етаж е по около 160 кв.м.,

– ДВОР – УПИ – 460 кв.м.

– парцела граничи с асфалтова улица в Центъра на Сарафово – лице към пътя 17 метра

– места за паркиране, както в парцела, така и пред къщата

– след ремонт в т.ч. и покрив

– локално парно на газ, електричествоо, твърдо гориво и метан, газифициран район

На част от етажите към момента има обособени 11 броя самостоятелни стаи всяка с баня и санитарен възел и 1 брой самостоятелен апартамент с баня и WC. Допълнително в цялата къща има обособени множество помещения с различна функционалност – за хранене, спа, кухненска част, зимна градина, бар, самостоятелни санитарни възли, фитнес, панорамни тераси, открита градина, котелно помещение, гладачна и др.

Към момента имота е еднофамилна къща, като разпределението на всеки един от етажите е следното:

– НА ЕТАЖ 1 (ПАРТЕР): на площ от 160 кв.м. има – рецепция, сауна, мини-бар за напитки, голяма зала за хранене, развлечения с маси и мека мебел, голяма кухня, втора зала с градина и маси за хранене, голямо спално помещение със самостоятелна баня, стълбищна клетка към горните етажи 3-ти и 4-ти (Там би могло да се отвори втори вход и да се добави асансьор)

– НА ЕТАЖ 2: 4 броя самостоятелни стаи с големи бани с WC и 1 брой двустаен апартамент със самостоятелна баня с WC (след ремонт)

– НА ЕТАЖ 3: 5 броя самостоятелни стаи всяка с голяма баня с WC и тераса (тип хотелски стаи-след ремонт)

– НА ЕТАЖ 4: 1 брой самостоятелна стая с голяма баня с WC (тип хотелска стая-след ремонт), фитнес и панорамна тераса

Достапът към ЕТАЖ 3 и ЕТАЖ 4 е отделен със самостоятелно стълбище и вход и така е обособена соеобразна хотелска част, която се отдава на нощувки през летния сезон. В тази хотелска част сега се отдават 6 броя големи самостоятелни стаи (тип „Студио”) всяка с баня и WC. Поради близостта до летище Сарафово и плажа всички стаи са плътно ангажирани през летния сезон.

ЕТАЖИ 1 и 2 са свързани помежди си със самостоятелно независимо от другите етажи стълбище и така двата етажа могат да се ползват като еднофамилен имот с двор, на първо ниво – две огромни дневни, просторна кухня, спа-зона, санитарни помещения, на второ ниво – 5 броя самостоятелни спални с бани и WC, а към едната спалня има втора стая, обособена като дневен кът.

Разполагаме с цялат проектна документация на сградата.

При желание от страна на купувача Агенцията съдейства при строителни-ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни консултации, свързани с проекта.

Тук целогодишно може да живеете със своето семейство или да отдавате под наем целогодишно, тъй като имота е само на няколко минути път с автомобил от Бургас. Близостта до големия град и отличната инфраструктура до къщата прави района комфортен, съчетавайки красотата на морския плаж и градската среда. Редовен градски трянспорт.

Ако желаете да отдавате под наем на нощувки или на постоянни наеми – този къща позволява доходност на месец от над 6 000 лева. Обадете ни се, за да научите повече за нашите инвестиционни предложения. Възможно е и преустройство в няколко самостоятелни имота и препродажби.

Агенцията съдейства за банков кредит – работим с всички банки – Ние сме кредитен посредник с лиценз от БНБ – BCI 000037/2019 г.

Код на оферта: 7251

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?