ПРОДАВА ПОМЕЩЕНИЕ В жк “БРАТЯ МИЛАДИНОВИ”

€140 000
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Братя Миладинови
  Код на офертата: 7154

Предимства

Описание

НА ГЛАВЕН БУЛЕВАРД! ЗАД СПИРКА НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!

РАЗУМНА ЦЕНА!

КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО!

Агенция “ВИП Морски имоти” има удоволствието да Ви предложи за закупуване помещение със статут на магазин в жилищен комплекс “Братя Миладинови” в Бургас. Представлява просторно търговско помещение, склад и санитарен възел. Възможност за смяна на статута по време на строителство, включително зъболекарски и лекарски кабинет.

Сградата се намира в гъсто населен жилищен район на границата на комплексите “Възраждане” и “Братя Миладинови”с много блокове, училища, детски градини на основен булевард и голям трафик. Автобусните спирки на градския транспорт са непосредствено пред сградата, лесен е и достъпа до всички големи пътни артерии.

Жилищата в сградата отговарят на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност, безопасност и комфорт.

Ако търсите жилище, което да осигури лично пространство на всеки член от семейството на добра цена, обадете се и ние ще Ви помогнем да го закупите.

Код на офертата – 6321

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?