€335 000
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Изгрев
  Код на офертата: 3574

Предимства

✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Паркомясто

Описание

VIP Морски имоти предлага за продажба недвижим имот – магазин в гр Бургас, на партерният етаж в сграда със смесено предназначение – жилища и офиси. Квадратурата на обекта е 395 кв.м, състоящ се от зала – 258 кв.м, сервизно помещение с тоалетна и малък склад – 32 кв.м, чиста затворена площ от 290 кв.м, и 10% общи части, общата площа е 319 кв.м. Отвън има ограда с портал, като между портала и задната витринна фасада на обекта са разположени четири парко- места с обща площ от 76 кв.м, като крайна калкулация на квадратурата на целия обект е 395 кв.м. Обекта е в степен на завършеност “на тапа”, стени – гипсова шпакловка. Сградата е с изключително представителен вид с каменна външна фасада от травертин в партерната част. Разполага с удостоверение за ползване – “Акт 16”. Магазина е с витрини прозорци високи над три метра, на около 20-23 см от пода и тавана, като обхващат трите от общо четирите му страни. Има лице 10 м на една от главните транспортни улици в града, разделяща го на две части и имаща роля на свръзка межди пътя от северното към южното черноморие, със съответно: пешеходна част и вело алея.

Цената на обекта е 345 000 евро. Агенцията съдейства при банково кредитиране. Код 3574

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?