Просторен магазин в луксозна сграда в кв.Лазур

€142 000
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Лазур
  Код на офертата: 6285

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток

Описание

ВИП МОРСКИ ИМОТИ продавам магазин в кв. Лазур, гр.Бургас.

Имотът е в луксозна нова сграда с разрешение за ползване Акт 16. Помещението е с височина 3м, предлата се в състояние “на тапа”.Подходящо за магазин, представителство, офис, център за работа с деца, занималня, счетоводна, адвокатска кантора, школа за обучение и други.

Агенцията съдейства за банково кредитиране.

Брокер Диана Стайкова.

Код на офертата 6285.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?