Отдава под наем магазин на бул. “Александър Георгиев Коджакафалията” в нова сграда

700 лв /на месец/
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Меден рудник
  Код на офертата: 6549

Предимства

✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Паркомясто

Описание

Огледи в удобно за клиента време! Ключ в агенцията!

VIP Морски имоти отдава ексклузивно под наем магазин под наем на централния за жк “Меден Рудник” булевард “Александър Георгиев Коджакафалията” с голям човекопоток и автомобилен трафик. спирката на бързите линии Б1 и Б2 са на около петдесет метра.

Търговската площ е 93,11 кв.м., разпределени в търговска зала, склад около 10 кв.м. и санитарен възел. До момента не е отдаван под наем. Вие ще сте първите.

Магазинът е на партерен етаж от сграда с модерна визия. В съседство са други магазини, офис на телевизионен и интернет оператор, оптика и други. Непосредствено пред помещението има паркинг за клиентите с автомобили.

Подходящ е както за магазин, така и за офис на куриерска фирма, офис за бързи кредити и други.

Ако имате нужда от помещение, намиращо се на централен булевард с интензивен пешеходен и автомобилен трафик – това е Вашето помещение!

Обадете се и ние ще Ви помогнем да го наемете!

Код на офертата: 6549

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?