Бизнес имот за продажба в ж.к. Славейков, Бургас

€395 000
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 1344

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

Представям на Вашето внимание луксозно завършено помещение в търговски център “Младост”, който е разположен в централната част на ж.к. Славейков. Той се намира в непосредствена близост до спортна зала „Младост“, мебелен магазин „Зона“, Хипермаркет „Технополис“, търговски център „Престиж 1“ и хотел „Мираж“, както и очната клиника. За удобството на клиентите има обществен паркинг с възможности за свободно паркиране.

Имотът, който предлагаме за продажба е разположен на площ 393 кв.м. на едно ниво. Този имот се състои от голяма търговска зала с правилна правоъгълна форма, два санитарни възела и допълнително мокро помещение – склад. Обособени са два входа: централен – към главната улица и допълнителен самостоятелен вход от източната страна на сградата. Обектът е с централна вентилация и климатизация, самостоятелна СОТ система и асансьор.

Подовото покритие е гранитогрес. Монтирани са окачени тавани, луминисцентно и LED осветление.

Сградата е въведена в експлоатация през 2011 година. Височината на помещението е 3,20 метра.

Помещението е подходящо за офис, казино, игрална зала, атракцион, лаборатория, детски кът, детски център и др. В сградата отвори врати хиперматкет за детски играчки „Вега“.

ПРЕДИМСТВА:

* Топ локация – комуникативно и лесно разпознаваемо място;

* Луксозна сграда за обществено ползване;

* Непосредствено до големи търговски вериги и медицински център.

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Код на офертата: 1344

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?