МАГАЗИН на партер в търговски комплекс “Престиж” , кв.”Славейков”

€45 900
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 5877

Предимства

✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ Портиер/Охрана
✔ СОТ
✔ Луксозни общи части
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Ако за Вас е време да развиете собствен бизнес или да инвестирате в имот с висока доходност – това е ВАШИЯ имот!

ВИП МОРСКИ ИМОТИ продава ПРЕКРАСЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ – МАГАЗИН на партер в престижния търговски комплекс “Престиж” в кв.”Славейков”, град Бургас.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Помещението се състои от търговска зала с голяма витрина. Дограмата е PVC, подът – гранитогрес, стените – латекс.Отопление и охлаждане с инвенторен климатик.

ПРЕДИМСТВА:

  • Имот с висока доходност
  • Магазин на партер в голям търговски комплекс, с гарантиран постоянен клиентопоток.
  • Ключово място – в сърцето на един от най-предпочитаните квартали на гр.Бургас,близо до зала “Младост”, хотел “Мираж”, спирки на градския транспор.

Агенцията съдейства за банково кредитиране.

Код на офертата: 5877.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?