Продава голям офис в Идеален център Бургас

€298 000
Вид имот: Магазин   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 6031

Предимства

✔ Необзаведен
✔ СОТ

Описание

Ключ в офиса. Огледи по всяко време!

Агенция “ВИП МОРСКИ ИМОТИ” продава голям офис в центъра на гр. Бургас със статут на банка. Помещението заема целия партерен етаж от сграда със смесено предназначение. Изпълнен е луксозно.Разполага с интернет окабеляване и противопожарна инсталация, съобразно изискванията.на статута. Има възможност за смяна на предназначението. Подходящо е за клиника, стоматологични кабинети, учебен център, красив салон за красота с много работни места.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: на площ от 285 кв.м са ситуирани банков салон, банков трезор, вграден на етажа, склад, гардероб, кухненски бокс, санитарен възел;

отделно избено помещение 85 кв.м.; 113 кв.м идеални части от двора.

Ако търсите такъм имот, не се колебайте и ни се обадете! Ние ще Ви помогнем да го закупите, спестявайки си време, притеснения и лутане по банки и институции!

Код на офертата – 6025

Подготвени сме да направим видео разговори и да осъществим огледи и срещи, съгласно мерките за безопасност!

Ако имате желание да купувате имот с кредит, в нашия екип има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”. Можем да ви предложим безплатна консултация по телефон или с видеоразговор за възможностите за покупка с кредит към настоящия момент в условията на физическа изолация. Работим с много банки партньори и ще получите безплатна актуална информация от нас за кредитния и имотния пазар.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?