Просторен мезонет в гр Приморско

€156 000
Вид имот: Мезонет   |    гр.Приморско, Бургас, област
  Код на офертата: 5835

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба многостаен апартамент, тип- мезонет на три нива, в гр Приморско на южното българско черноморие. Площа на имота е 235 кв.м с общи части, но без дз да се прибавят към тях 77 кв.м тераси, към първият и вторият етажи и допълнително 94 кв.м – покривна тераса над двата етажа, които са описани цифром и словом в нотариалният акт. Прибавени към останалите кв.м общата квадратура става, над 400 кв.м площ към целият имот. На покривната тераса се излиза през вишка- над човешки ръст, от стъкло и аломиниева дограма, посредством вита – широка, не стръмна стълба преминаваща от първия етаж- през хола, втория етаж, до посоченото трето ниво. Жилището е на метри от дюните на северния плаж на Приморско, Разположението е действително уникално, защото е между огромен горско-планински масив( източните сконове на Странджа планина), и черноморското крайбрежие с просторна плажна ивица, една от най- просторните и широки по цялото Черноморие, което е и национално богатство. В близост е месноста Стамопуло- това е горски масив стигащ до северния плаж. Височината на мезонета и потенциала му, от гледна точка на гледка придава на стоящите в него хора усещането за описаната по горе пейзажност. В посочената квадратура са разположени – на първи мезонетен етаж- просторен хол гледащ на изток към морето, просторно антре, баня с тоалетна и спалня. Първото ниво е обградено външно от периферия служеща за тераса. На горното- второ ниво са разположени останалите три спални, с площ от по над – 20 кв.м, като към всяка има и отделна, просторна баня с тоалетна. Апартаментът е изпълнен “До ключ” – подови настилки, замаска и боя по стените, гранитогрес и теракот в баните и тоалетните, както и пълното им оборудване.

Жилището е в сграда която е част от сградите съатавящи най- големия четири звезден хотел , по южното черноморие, абсолютно обслужвани общи части, охрана, входа се заключва. Собствениците могат да ползват басейна, показан на една от снимките, но е добре да се отбележи, че настоящият собственик , не е сключвал договор за заплащане на обслужване , така наречената- такса обслужване на кв.м.

Района – типа като квартал в гр Приморско е добре населен, но едновремено с това и тих идеален за отдих и туризъм.

Цената на имота е 156 000 евро, не се начислява ДДС.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?