панорамен МНОГОСТАЕН апартамент в ж. к. ”Меден рудник”, зона А

€55 900
Вид имот: Мезонет   |    Бургас, Меден рудник
  Код на офертата: 1480

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт15

Описание

VIP МОРСКИ ИМОТИ предлага за продажба ЕКСКЛУЗИВНО панорамен МНОГОСТАЕН тухлен апартамент, находящ се в ж. к. ”Меден рудник”, в престижната зона А. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Жилището се намира на много комуникативно място в близост до магазини, заведения, спирки на градския транспорт, детска градина и училища.

Представлява мезонет с площ 133,57 кв. м. /чиста площ 116,15 кв. м. заедно с мазе 2,89 кв. м. и 14,53 кв. м. общи части/. Разположен е на пети и шести етаж и от терасите се открива прекрасна гледка! Сградата е пред Разрешение за ползване (Акт 16) и е с асансьор.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: На първо ниво е разположена всекидневна и спалня с обща тераса, баня и WC; На второ ниво – две спални също с обща тераса, баня и WC. Мезонетът е “на тапа”.

Има възможност за РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ и възможност за закупуване допълнително на гараж.ИЗЛОЖЕНИЕ: югозапад.

Код на офертата 1480. Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?