Луксозен мезонет в ж.к.Славейков с голям гараж до БИЛЛА и парка

€76 500
Вид имот: Мезонет   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 5830

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Гараж
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

КЛЮЧ В ОФИСА! ЕКСЛУЗИВ! VIP Морски Имоти продава мезонет с чиста жилищна площ от 106 кв.м., а с общите части 115 кв.м.

Виртуална разходка – – – – – www.bit.ly/vipmi011

Въпреки голямата си площ, жилището е така проектирано, че в него да живеят двойка или не голямо семейство. Това е апартамент за хора, които харесват артистични мансарди, удобни тераси на последния етаж с красиви гледки.

Тук височината сградата не е голяма – мезонета е само на 7-ми етаж, но гледката, разкриваща се от терасата никога няма да се закрие, защото точно от пред се намира най-големият парк в комслекса – чист и много добре поддържан с много зеленина и големи дървета. Друг голям плюс – покрива – решен с дебела армирана бетонна плоча. Допълнително плочата е обработена с хидроизолационни смеси за бетон с високо качество, а отгоре е покрита с бирумни керемиди. Всичко това е голямо предимство, защото сте застраховани завинаги от течове и никога няма да ви се налага да подменяте счупени керемиди.

В парка, който е точно до сградата има елитен ресторант, кафе, пицария, детски кътове, както и по-тихи алеи.

Непосредствено до нея се намира хипермаркет БИЛЛА, което е голямо удобство при пазаруване. А и околните търговски обекти предлагат всякакви удобства и стоки.

Само на 5 минути пешеходно разстояние е и най-големия МОЛ ”Галерия” в Бургас.

Смело можем да кажем, че сградата е в най-предпочитания район на комплекс ”Славейков” и на 7-8 минути с автомобил или автобус от Центъра на града.

Още с влизането, ще се впечатлите – този артистичен двустаен мезонет е завършен с много вкус и прецизност в детайлите.

Дневната с кухня и трапезария, както и едната баня с WC са на първо ниво (обща площ 46 кв.м.,), спалнята със самостоятелна втора голяма баня с WC и панорамната тераса са на второ ниво (обща чиста площ от 60 кв,м.)

От панорамната тераса към спалнята на втория етаж има много приятна гледка на изток, където е морето. Дневната на първо ниво е слънчева и светла през целия ден, защото е с югозападно изложение и достатъчно големи много на брой прозорци.

Вътрешните интериорни врати в целия апартамент са от специално обработено чамово дърво дърво с луксозен обков. В спалнята ще откриете елегантни вградени гардероби и шкафове, които могат да поберат много багаж.

Отделно може да закупите голям обезопасен гараж в подземния паркинг

Сградата е с асансьор и Акт 16, построена през 2000 г.

За хората, които се интересуват от покупка с кредит: чрез кредитния специалист в екипа ни получавате безплатна консултация в лична среща, по телефон, имейл или с видеоразговор за възможностите за кредит към настоящия момент, изготвяме ви индивидуални оферти от банките партньори.

Код на офертата: 5830

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?