€165 000
Вид имот: Многостаен   |    Бургас, област, гр.Поморие
  Код на офертата: 5865

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти, предлагат за продажба многостаен апартамент на първа линия, пред северния плаж на гр Поморие, не далеч от Балниохотел Поморие. Апартаментът е с плпщ от 287 кв.м с общи части на последния мансарден етаж, което включва – 23 кв.м общи части 264 кв.м чиста площ, съставена от 190 кв.м покрита площ – просторен хол, три големи спални и две бани, а откритата площ е- около 74- 75 кв.м широка, просторна ,пеобразна тераса, разположена около цялата покрита площ. Жилището е с изложение северо-изток, изток, юг, а по повод площа и разположението на стаите е конструиран изключително функционално, така че може да се образуват- чрез преграждане, още две спални и трета баня. Поради това се води с възможности на многостаен апартамент, има идеална част от земята и поради това може и се ползва място за паркиране на един автомобил, в свободната част от парцела на която е построена сградата. Входната врата се отваря с чип, сградата разполага с асансиор с чип, освен това е с удостоверение за ползване – “акт- 16”.

Жилището е с просторни прозорци с двупластова, петкамерна PVC дограме, тип – “златен дъб”, стъкла с 18% UV защита, но като изключим гранитогреса по пода на терасата, вътре – в закритата част е “на тапа”, тоест на бетонна плоча и гипсова шпакловка.

За построяване на сградата, поради близоста си до морето и нуждата от стабилност, при строежа и е изграден масивен фундамент разположен върху стоманобетонни шест метрови пилоти, придаващи изключителна стабилност, сигурност и ниво на изпълнение. .

Цената на обекта е 165 000 евро с ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?