€23 000
Вид имот: Офис   |    Бургас, Изгрев
  Код на офертата: 5903

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба, офис на партерен етаж в новопостроена сграда в гр Бургас, жк Изгрев, с площ от 26,7 кв м . Офисът се намира на изключително комуникативно място, на огромен, непрекъснат поток от хора и автомобили , почти 22-23 часа в денонощието, подходящ е за – лекарски или стоматологичен кабинет, офис на застрахователен брокер или друг тип подобни услуги както и магазин. Не се нуждае от ремонт- освежен е, в състоянието което е в момента, при покупка, може да се обзаведе или уборудва. Помещението е с южно изложение, няма външни стени- по този показател, с добри условия за работа в топлите и студени месеци.

Цената на имота е 23 000 евро с ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?