ОТДАВА ПОД НАЕМ ПРОСТОРЕН ЛУКЗОСЕН ОФИС ТИП OPEN SPACE

2 500 лв /на месец/
Вид имот: Офис   |    Бургас, Лазур
  Код на офертата: 7088

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Портиер/Охрана

Описание

Агенция ВИП МОРСКИ ИМОТИ отдава под наем просторен офис в емблематичната за Бургас луксозна сграда в жк “Лазур”. Помещението има уникална панорамна гледка към Морската градина. В този офис работата се превръща в удоволствие!

СГРАДА: Офисът е разположен на първи етаж над партер. Входът на сградата е от западната страна, улицата на която се намира е тупик с възможност за паркиране.

МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ:Офисът се намира в ж.к. „Лазур”. На около 200 м. от сградата се намира и голям открит общински паркинг с възможност за наемане на парко места на приемлива цена. В близост са ресторат „Хепи”, офисите на 4 банки и магазини.

СТАТУТ: АТЕЛИЕ. Подходящо е за ОФИС на представителство, голяма адвокатска или счетоводна кантора, фитнес или йога център, детски център, школа за танци, музикална, езикова школа или др.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Помещението представлява просторна зала на площ от 154,10 кв.м. чиста площ със склад и санитарени помещения.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток. Изключително светъл и просторен офис.

Посочената цена е без включен ДДС.

ПРЕДИМСТВА:

Топ локация.

•Луксозна сграда, емблематична за град Бургас.

•Непосредствено до Морска градина, ресторанти , учредения и общински паркинг.

•Възможност за голяма реклама от страна на булеварда.

Код на офертата: 7088

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?